Live Music Odense

terese in-store koncert

I anledning af, at Terese har udgiver en ny 12″ vinyl EP kommer hun forbi RecordPusher og giver en lille in-store koncert kl. 13.00

I vrimlen af de mange nye kvindelige kunstnere, der dukker frem disse år, melder sig endnu et navn på den danske scene, nemlig Terese. 
Terese er navnet på sangeren, komponisten og musikeren Terese Skovhus, og med sig har Terese et tight band bestående af Troels Damgaard Holm(bas), Mads Ringblom(guitar, keyboard, kor og drum-programmering).

Sætlisten indeholder bl. a. sangene fra Tereses nyligt udsendte streaming-/vinyl EP “Fantasy”, der trods titlen indeholder fem sange på dansk: Titelnummeret “Fantasy”, “Angstens symfoni”, “De lyser blå”,”Vampyr” og “Usynlig” alle skrevet af Terese. 
Debut-EP’en er blevet taget pænt imod af både radiokanaler og anmelderkorpset.  

Terese vedkender sig sin musikalske arv fra 1980’ernes danske pop-guldalder. 
Den har været været drivkraften for EP’ens tilblivelse, men både sangunivers og sound er så nutidig, at de fem sange fra EP’en klart signalerer “2019” og gør dette med gode catchy melodier og letgenkendelige tekster, der insisterer på at tage lytteren alvorligt. 

Et slogan, der meget passende kunne dække Tereses musik (med skyldig tak til den engelske sanger Nick Lowe) er:
“Pure Pop For Now People”!!
Nu har Odense chancen for at høre den pureste pop, og om bl. a. Gaffa har ret lørdag, d. 16. november kl. 13.00 til in-store koncert i Recordpusher!!

Du vil også kunne købe og få signeret Tereses ny vinyl EP i Recordpusher denne lørdag