Live Music Odense

RASMUS LYBERTH JULEKONCERT

Rasmus Lyberth har været førende på den grønlandske musikscene siden 70´erne. Han er kendt for sin store stemme, sin melodiske musik og sin medrivende optræden på scenen.

Lige nu er den populære sanger aktuel med sin nye CD “Inuunerup oqarfigaanga / Livet skal leves på ny”, hvor han hovedsageligt synger på grønlandsk, som han plejer, men også har fundet plads til et par danske numre. Rasmus’ nye CD kan allerede nu købes i Butik Nordatlanten. 

Til den stemningsfulde julekoncert i Nordatlantisk Hus er Rasmus Lyberth sammen med sit band, der består af musikkerne Kristoffer Jul på keyboard, Alain Apaloo på guitar, Ayi Solomon på trommer, Ulrik Skytte på bas og Jane Clack på violin. Koncerten byder både på nye numre, de gode gamle velkendte samt grønlandske julesange.