Live Music Odense

nyt blod vol. 15

Kom med når vi åbner dørene til 15. udgave af NYT BLOD!
Denne aften til lyden af kaleidoskopisk pop, RnB, disco-funk og electro.

PELICAN BEACH
Tag med på et ægte R&B-poptrip med Pelican Beach.
Der er fuld fart på de fem drenge, der er godt på vej ud over rampen på den danske musikscene med deres dansable og iørefaldende sange, der går lige i hofterne!
Pelican Beach udgav sidste år sensommer-hittet ”R2-D2”, der blev Ugens Kanon på P3. GAFFA betegnede i efteråret 2018 Pelican Beach som en favorit fra det musikalske vækstlag i Danmark og skrev bl.a.:
”Pelican Beach rammer en dansabel nerve i dansk pop, når det Aarhus-baserede band blander poppede guitarfigurer med catchy r&b-synthflader og tilsætter et fængende omkvæd i singlen R2-D2”

PET THE CAMEL
Pet The Camel spiller disco-funk-pop– eller de spiller i hvert fald pop! Vel at bemærke, den slags catchy popmusik, som er helt umulig at sidde stille til.
Pet The Camel er flere gange blevet beskrevet som en blanding af det nyere Daft Punk og det ældre Maroon 5 – tilsat en smule Bruno Mars og et stænk af Lukas Graham.

OWMI
Den københavnske duo OWMI består af vennerne Jakob Miang på guitar og Bashir Billow på vokal. Drengene har tidligere udgivet singlerne “Early Nothing” og “Slipping”, der er solid R&B krydret med lækre elektroniske elementer. Dog gør de også en del brug af akustiske instrumenter i deres produktion, som giver lyden et jordnært twist. Selv fortæller Miang og Billow, der har rødder i henholdsvis Brasilien og Østafrika, at de gerne vil trække nogle tråde fra deres ophav ind i deres musik.

Husk Fri Entré for Residents og Studerende, samt Odense/Classic Fadøl til 30 kr hele aftenen.

20:00: OWMI
21:00: Pelican Beach
22:00: Pet The Camel