Live Music Odense

JACOB FISCHER X-MAS FRIENDS

JULESHOW MED GLØGG & ÆBLESKIVER!

Igennem adskillige år har Jacob Fischer X-mas Friends forsødet juletiden for jazz-elskere over hele landet!

Deres på én gang lyriske og humoristiske tilgang til jule repertoiret gør musikken let tilgængelig for et bredt publikum, men det er samtidig musik på et meget højt niveau spillet af nogle Danmarks absolut bedste og mest respekterede jazzmusikere.

Jacob Fischer er kendt for sit mangeårige samarbejde med violin-legenden Svend Asmussen og har indspillet over 200 CDer. Han har i dag fuld gang i en international karriere med koncerter og CD udgivelser i USA og Japan – hovedsageligt med Amerikanske musikere.

Orkesterets anden frontfigur er saxofonisten Christina von Bülow som med sin usandsynligt smukke og varme saxofon klang gør sin gamle læremester Stan Getz ære. Hun studerede hos Getz i slut firserne og har i dag opnået den, specielt for en kvinde, usædvanlige status som en af vores førende og mest personlige saxofonister.

Det er både Amerikanske jule-evergreens som ”Sleigh Ride” og ”Have Yourself a Merry Little Christmas” og Danske klassikere som ”Skille-ma-din-ga-du” og ”Det er hvidt herude” der tages under kærlig og fantasifuld behandling. Fornemt bakket op af den swingende rytmegruppe med Anders “AC” Christensen på kontrabas og Janus Templeton trommer og som særlig gæst på to tracks den Brasilianske tromme troldmand Rafael Barata.