Live Music Odense

VON DÜ

Von Dü behøver efterhånden ingen introduktion. Med tre albums og utallige koncerter i bagagen, har bandet det seneste årti sat en tyk streg under deres status som en af den danske undergrunds største offentlige hemmeligheder – og favner langt bredere end den ska og reggae-scene de oprindeligt kom fra.

Efter et par rolige live-sæsoner er bandet nu begyndt at røre på sig igen – gamle idéer støves af og titelforslag til fjerde album prøvesmages. Udgangspunktet er stadigt reggae, sangen er stadigt på dansk, bandet er stadigt ni mand og prikker stadigt gerne til vores allesammens småborgerlige, forsmåede og forargede følelser med en spids kæp. Idéerne til nye Von Dü projekter vendes ihærdigt og ingen ved hvad der venter lige om hjørnet.

Med over 200 koncerter er hele Danmark blevet bandets hjemmebane. Uden radio spilletid eller særlig kommerciel omtale formår de at tiltrække store folkemængder og kreere en helt unik stemning til deres koncerter.

Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü.