Live Music Odense

ELECTRIC GUITARS

Electric Guitars med guitarheltene Søren Andersen (Glenn Hughes, Mike Tramp, Marco Mendoza) og Mika Vandborg (Love Shop, Ida Nielsen) på Posten!

Bandet, publikum og pladeproduktion har stadig vokseværk og Electric Guitars er på kort tid blevet garant for et høj-energi rock-show, hvor der er lir, tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene! Deres tredje album “Rock’n’Roll Radio” kom på gaden i februar 2017, og det er produceret sammen med Jacob “Cobber” Binzer fra D:A:D, og det har bl.a. Jesper Binzer helt i front på nummeret “Headless Chicken”.

Sideløbende har Mika turneret med både Love Shop og Ida Nielsen, og så har han startet en festival op – i Norge! Søren har haft mere end travlt med bl.a. Glenn Hughes og dennes verdensturné, og så har Søren haft Jesper Binzer i studiet, hvilket der kom et soloalbum ud af!

Men, men, men… Electric Guitars kommer før alt andet. De har cementeret sig som Danmarks guitarhelte nr. 1, hvor guitaren og den klassiske rock er helt i front. Spilleglæden river stadig i læderbuksen og bandet er bedre end nogensinde.