Live Music Odense

Bound By Law

Bound by Law
Dark country-bandet Bound by Law har allerede sparket døren ind til det amerikanske publikum på Spotify. Det gav sidste år en invitation til Texas Sounds ICMA, hvor Bound by Law vandt prisen “Original Song of the Year” for deres mørke, skandinaviske og geopolitiske tilgang til country-genren. Så der er dømt dyster dansk neo-western, når Bound by Law giver koncert på Vognhjulet fredag d. 15. november kl. 21.30.

Tidligere i år spillede Bound by Law koncert på SPOT FESTIVAL i Århus i en sal, som var fyldt til bristepunktet. En anmelder fra Artists In the Spotlight skrev om Bound by Laws koncert på SPOT FESTIVAL: “Bound by Law put on a mind-bogglingly intense show. It was definitely the highlight of SPOT 2019 and will forever be the standard to which I hold live performances in the future. Well done, gentlemen! A word of advice: DO NOT pass up a chance to see Bound by Law live. Even if country music isn’t your “thing”, these guys will blow your mind!”

Vognhjulet takker Bound By Law for at denne koncert er mulig – vi glæder os helt vildt til igen at opleve BBL på Vognhjulet