Live Music Odense

syreregn

Rockgruppen Syreregn udgiver nyt album!!

Albummet har længe været undervejs, og har i processen både kostet og tilføjet bandmedlemmer.
Men NU kan Syreregn endelig løfte sløret for deres nye koncept-albummet: “Cogito Ergo Sum”.

Pladen tog sine spæde barneskridt helt tilbage i 2006, hvor frontmand Thor Boding fantaserede om at skrive et album, med omdrejning omkring temaet androider, skabertrang og kunstig intelligens. Og dette er netop temaerne for Cogito Ergo Sum!

Med en fælles forkærlighed for og inspiration fra bla. dystopiske sci-fi film, som Matrix og The Terminator, har bandet i fællesskab skrevet og indspillet en antologi over androiders første selvstændige tanker, noter til Mary Shelley og hendes klassiker om Frankenstein og uhyret, men også tråde til den flere tusind år gamle myte, om den jødiske Golem.

Den 17. oktober udkommer pladen på vinyl, gennem det tyske pladeselskab Kozmik Artifactz – en måned før den er tilgængelig på streaming, som en kærlig hilsen til alle de vinyllyttende fans.
Men den 14. november kan resten af den digitale tidsalder lytte til albummet, når “Cogito Ergo Sum” bliver tilgængelig på diverse streamingtjenesterne.

Kvartetten tager i forbindelse med udgivelsen på en mini-tour, og kommer naturligvis også forbi Anarkist – Beer & Food Lab!