Live Music Odense

Songwriters in a Round med Morten Fast, Arbirk og Johan Petersen

Songwriters Circle kan denne aften præsentere tre sangskrivere med odenseanske rødder.

Det er Morten Fast, der til dagligt spiller i bandet The Folk Factory (tidligere nomineret til en DMA-folk, samt adskillelige numre på primært P4) og eget soloprojekt, der er vært for aftenens event. Aftenen vil blive afviklet som ’songwriters in a round’, hvor de tre sangskrivere alle vil være på scenen samtidig og spille numre på skift.
Ud over Morten Fast består aftenens hold af Rasmus Arbirk. Arbirk har en fortid i bandet Dead Young Oaks, som blev udvalgt til Karrierrekanonen i 2013. Herefter trak han stikket fra musikscenen i en tid, og i ly af stilhedens ro indspillede Arbirk debutalbummet ”Disquises”, hvis musik og tekster lagde bunden for bandets avancerede lo-fi pop. Tredje sangskriver er Sanger og guitarist Johan Petersen. Han skaber et show med sin stærke bluesstemme.