Live Music Odense

luftens helte

Kulturmaskinen præsenterer Luftens Helte i Magasinet den 16. november, hvor de vil vække elskede sange fra film som blandt andre Løvernes Konge, Herkules, Skønheden og Udyret, Aristocats, Vaiana og Tarzan til live!

Det er en musikalsk oplevelse i absolut særklasse, når Luftens Helte spiller op til fest med de velkendte og elskede sange fra de største tegnefilm gennem tiden, og til koncerten i november vil Luftens Helte også krydre sætlisten med både store og skæve julehits.

Det store band har spillet for fulde huse flere steder i Danmark – og nu er tiden nået til at sætte gang i julefesten i landets kulturhuse og spillesteder, og til november skruer Luftens Helte godt og grundigt op for julemagien og festen i Odense.

Luftens Helte består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de folkekære tegnefilm.

Luftens Helte er lyden af nostalgi, kærlighed og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.