Live Music Odense

Klub Golem – Diary Of Dreams + Ras Bolding

Ønsker man at komme ind for de vanlige 50 kr. skal man have klikket sig som DELTAGER på denne event inden dørene åbnes kl. 20 d. 26. oktober. Ellers koster det 80 kr.

Klub Golem fejrer TRETTEN ÅRS JUBILÆUM, og hvad kunne være mere oplagt end at slå en sådan fejring sammen med HALLOWEEN? Datoen bliver d. 26. oktober, hvor der bydes på dobbeltkoncert med DIARY OF DREAMS og RAS BOLDING.

Tyske DIARY OF DREAMS er et af de store navne på gothscenen og kan i år fejre tredive års jubilæum. Gruppen har optrådt på talrige klubber og festivaler gennem årene, såsom bl.a. Wave Gotik Treffen, og har for længst markeret sig stærkt med en lyd, der forener melodramatisk mørke med kluborienterede elektroniske elementer. De gæster kun sjældent Danmark, så gå ikke glip!

Pr. tradition byder RAS BOLDING på kort og kontant fødselsdagskoncert. Musikken trækker på elementer af synth og goth, wave og 8-bit, sine steder sågar med inspiration fra også klassisk musik. Med sig bringer han denne gang Marie Makaber på ekstra vokal og synth, Lærke Lømmel på synth og bas samt en masse laserstråler, neon, røg og damp.

Ligeledes pr. tradition vil der også blive budt på Golemkage undervejs!

Der bydes selvsagt også på DJs, nemlig Sue She, Lærke Lømmel, Marie Makaber og Ras Bolding. Man kan forvente genrer som goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica og lignende.

Kommer man f. eks. udenbys fra, eller fra andre planeter og fremmede dimensioner, og søger man sted at overnatte efter Golem, så kontakt os eller skriv på eventens væg, så prøver vi at finde en løsning.

Duk talstærkt op og støt din undergrund!

DIARY OF DREAMS
http://www.diaryofdreams.de/

RAS BOLDING
http://www.rasbolding.com/

KLUB GOLEM
http://www.klubgolem.dk/