Live Music Odense

Jacksons New Garden + Foredrag om rock- og beatmusik i 1960’erne

Du kommer en tur tilbage til 60-erne med Jacksons New Garden og foredraget af Preben Devantier, der i 60-erne spillede i legendariske orkestre som Steppeulvene samt Peter Belli og Rivalerne m.fl.

Foredrag af Preben Devantier
Preben Devantier er trommeslager i Jacksons New Garden. Han har en fortid i den legendariske gruppe Steppeulvene samt i Peter Belli og Rivalerne m.fl. Han tegner et personligt billede, på godt og ondt, af livet som rockmusiker i 1960’erne.

Koncert med Jacksons New Garden
Gruppen er en videreførelse af Jacksons Garden, som sidst i 1960’erne var kendt som en af landets bedste progressive rockgrupper med udgivelsen af LP’en “How do I get into Jacksons Garden?” som ét af højdepunkterne. Det er særlige ved gruppen er, at medlemmernes alder varierer fra 22 til 76 år.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Tidens Samling, der netop nu har den fantastiske særudstilling “Ung i 60’erne”.
Udstillingen sætter fokus på et markant årti, der på mange måder forandrede Danmark – med ungdommen som en vigtig drivkraft. 1960’erne var en tid, hvor ungdommen fik øjnene op for de muligheder, der lå foran dem. Særudstillingen byder op til dans igennem et årti, hvor ungdommen trådte i karakter og dannede nye trends indenfor mode og musik – uafhængigt af forældregenerationen.

// Billetkøbere har fri entré til Tidens Samling på dagen – i tidsrummet kl. 15 – 16 //