Live Music Odense

arcade delight

Målgruppe: Kulturtosser, Lommetyve, Spradebasser, Freaks, Fejlslagne revolutionære, Dansemus, Gamere, Hipstere, Mænd i aldersgruppen 28-35 med bopæl i og omkring Trekantsområdet, Breakfast-beat’ere; tilhængere af konceptet.

“Hvad gør man når arkademaskinerne takket være 20 års ustoppeligt teknologisk fremstød er blevet forvist til mørket? Når kitsch er kikset og vi efterhånden har glemt hvordan man står på rulleskøjter?

Så giver man lortet kunstigt åndedræt til tonerne af Talkin Heads og Bowie og tvangsfodrer de betænkelige typer med roller-disco, skulderpuder og mesterlige cirkus-acts.

DYNAMO præsenterer “den Fynske Kulturpris-runner up’en” Arcade Delight! Igennem en neonoplyst retro arkade-hal træder du, til lyden af Donkey Kong og Pac Man-temaerne, ind i et pastelfarvet parallel-univers. Scenerøg, lys-installationer og DJ’s indrammer rulleskøjte-disco-banen, mens en gade med faldefærdige skure huser barer, rulleskøjteudleverings-central, luftgeværs-skydetelt, udklædningsrum, ansigtsmaling for voksne, photo booth og street food-vogne bemandet af straight out kuriositeter.

Og så selvfølgelig cirkus!

Om du må komme udklædt?!

JA!

NB: Artister og musikalske acts annonceres løbende.