Live Music Odense

sømændene

Sømændene og deres charmerende ”molepunk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene, og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl. kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise og swingtradition og hele ideen om at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet , konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.

Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere..

Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Stående koncert
Pris i forsalg: 220 kr.
Pris i døren: 250 kr. (såfremt at der ikke er udsolgt)

Koncerten arrangeres af Kulturmaskinen.