Live Music Odense

ROCKABILLY NIGHT

HENRIK BUSBORG & THE DEVILS / BOPPIN´B (DE)

Kom med når vi for en aften trækker tiden tilbage og hylder 50´ernes rock´n´roll og rockabilly musik med to helt skarpe koncerter og en lækker 50´er inspireret buffet.

Henrik Busborg & the Devils
Elvis Presley, klodens mest sælgende kunstner. Et ikon for millioner af mennesker. Og her – mere end fire årtier efter sin død – større end nogensinde.

Lokale Henrik Busborg & the Devils hylder ”the King of rock ’n’ roll” med en topprofessionel og intim Elvis-koncert, med et sikkert blik for helheden, en nænsom kælen for detaljen og med fokus på rockabilly æraen.

Da rock ’n’ roll blev født i 1950’ernes USA var Elvis med i forreste række. Med hits som ”That’s Alright Mama”, ”Heartbreak Hotel”, ”Hound Dog”, ”Blues Suede Shoes” og mange flere rykkede Elvis ved hele verdens forestilling om musik.

Henrik Busborg er to gange kåret som Danmarks og Nordens bedste Elvis i konkurrencer afviklet af den officielle danske fanklub. I 2012 placerede han sig blandt de allerbedste ved verdens største Elvis-konkurrence i canadiske Collingwood.

Henrik Busborg & the Devils har de sidste år optrådt for fulde huse i hele landet. Det anmelderroste show høster anerkendelse fra alle sider. Elvis Presleys egen tourmanager, Charles Stone, var således klar i spyttet, da han oplevede showet: ”That’s a damn good band!”