Live Music Odense

mike tramp – koncert og artist talk

Det er lidt af et scoop der kan opleves denne novemberaften på Odense Musikbibliotek.

Mød den internationale superstjerne, der har fortid i bandet Mabel og som er frontmand i de to succesrige amerikanske bands Freak of Nature og White Lion. White Lion fik solgt over 4 millioner af deres album ”Pride”.

Finn P. Madsen – den legendariske anmelder fra Musikmagasinet GAFFA interviewer Mike Tramp om hans lange karriere som soloartist i Danmark, USA og resten af verden gennem hans 40 år lange musikkarriere. Mike Tramp vil under selve foredraget give 4-5 musiknumre som en unplugged koncert.

Hvis Mike Tramp var en træstamme, og han blev savet midt over, ville du kunne se mere end 40-års rockhistorie i hans ringe. Du ville også kunne se historien om dengang, hvor han blev forsanger i et af Danmarks første boybands Mabel, for senere at arbejde sig frem til at blive superstjerne i det melodiske
heavymetalband White Lion med over fire millioner solgte eksemplarer af albummet Pride.

Historien fortæller ligeledes om inspirationen fra Seattle med bandet Freak Of Nature, der spillede kompromiløst hård og udfarende rock.

Det er som soloartist, at Mike Tramp har vist sit sande jeg som en kompetent og melodisk melodimager. Han trækker på en ægte form for melankoli hentet fra livets rutchebane af op- og nedture. Den Tramp’ske form for vemod. Et musikalske pejlemærke der kun er blevet stærkere fra album til album, og kulminerer på hans nye fremragende og 10. udspil Maybe Tomorrow. Selv siger Mike Tramp om albummet, “Jeg er mine heltes fakkelbærer, og et afkom af mine inspirationer. Jeg har ikke kun bevæget mig væk fra fortiden, men er vokset og har sat et standpunkt.”

Det bliver med andre ord en fantastisk aften!