Live Music Odense

Farveblind + Ravi Kuma + DJs

I samarbejde med Odeology slår DanceLikaMonkey dørene op for en elektronisk aften af den hårdtslående slags, når aalborgensiske Farveblind indtager Kulturmaskinen med deres intense og energiske live-performance. Aftenen byder også på rap og beats fra duoen Ravi Kuma og et endnu ikke offentliggjort dj-line up.

~~~~~~~~~~~~

FARVEBLIND

Farveblind blev hurtigt kendt i den danske undergrund for deres intense og energiske live-performance. Rygtet spredte sig om den Aalborgensiske hårdtslående elektroniske duo og resulterede i shows på Roskilde Festival og hele fem koncerter på SPOT festival i 2017. Herefter åbnede dørene sig til udlandet, og duoen brugte det meste af 2018 på at spille på anerkendte internationale showcases som MENT i Slovenien, Reeperbahn i Hamburg, By:larm i Oslo, Prague Nouvelle, Europavox Wien, Ja Ja Ja i Berlin, Nordic Delight Amsterdam og sågar shows i både Kina og Thailand, og hele Europas branchefestival Eurosonic.

Nu kan de opleves i Kulturmaskinen, som en del af deres efterårstour 2019.

For at understrege seriøsiteten af dét, som den danske duo beskriver som “Farveblind 2.0”, har de teamet up med den legendariske producer & mixer Steve Dub. Steve skabte et navn for sig selv gennem den britiske undergrundsscene i 90’erne og har arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere gennem de sidste 20 år. Blandt andet har Steve Dub arbejdet intenst og loyalt med artister som The Prodigy, The Chemical Brothers, Moby og New Order, hvilket har gjort, at han har kunnet stå som afsender af seks nummer et albums i UK, ti millioner solgte albums samt modtaget tre Grammys. Samarbejdet endte ud i en debut-EP’en BOXES, der udkom i Januar 2019.

Siden udgivelsen har Farveblind igen været ude og flytte grænser for deres live-performance, først ved at stjæle alt opmærksomheden til årets Gaffa-awards, siden hen med en velbesøgt og anmelderrost koncert på SPOT Festival og sommeren byder på udenlandske festivaler som Rock For People (CZ), Stereoleto (RUS), Grapefestival (SK) og åbningen af Apollo-scenen på Roskilde Festival.

~~~~~~~~~~~~

RAVI KUMA

I 2018 vandt Ravi Kuma Karrierekanonen og siden er det gået stærkt for den elektroniske rap-duo med deres eksotiske beats og eksplicitte tekster.

Du kender dem måske fra hook lines som ”Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess” og ”Why You Motherfuckers Keep Staring At My Dick”, men Ravi Kuma er meget mere end bare ørehængende hooks. Deres musik tager tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Showet skal ikke blot være intenst, men også få publikum til at tænke over verden omkring dem, når duoenn, rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen, går på scenen:

”Selvom vores musik har en masse ironi og humor med sig, og at det for nogle mennesker måske kan virke som om, at vi bare render rundt og tager pis på det hele, så handler vores musik egentlig om ting, der er meget vigtige for os, og som vi gerne vil dele med alle, der har lyst til at lytte”, forklarer rapper Sharon.

Med industrielle bass-lines, støvede marcherende beats og gimmicky samples, der giveres undergrounds-publikum, som kun de færreste inden for genren kan prale af. Gaffa valgte at give dem 6 stjerner for deres intense og energifyldte live-optræden på SPOT-Festival: ”Ravi Kuma er ganske enkelt kommet for at blive. De tilbyder en fest, som ikke fås andre steder end hos dem, og de fremfører deres musik som et kærligt knytnæveslag lige i ansigtet.”

Aftenen præsenteres i et samarbejde mellem Odeology, DanceLikaMonkey og Kulturmaskinen.

Priser:

Forsalg standard: 100kr
Forsalg studerende: 80kr

Dørsalg standard: 120kr
Dørsalg studerende: 100kr