Live Music Odense

THE BROS. LANDRETH (CA) ekstrakoncert (udsolgt)

Det er brødrene Joey og David, der har lagt navn til Bros. Landreth, der siden 2013 har skabt sig et navn og er blevet en væsentlig faktor på den Nordamerikanske Americana scene.

Da Bonnie Raitt hørte deres debutalbum i 2015 udtalte hun: ”det er meget lang tid siden jeg har været så begejstret for band, som det er tilfældet med The Bros. Landreth. Man bliver fuldstændig væltet omkuld af at høre denne slags funky, sydstats inspireret rock spillet med sådan en originalitet og soul”.

Joey Landreth har brugt de sidste par på sin solokarriere, så derfor er The Bros. Landreth først nu klar med opfølgeren til det succesfulde debutalbum ”Let it Lie” fra 2015. Det nye album kommer til at hedde ’87 med henvisning til det år Joey og David blev brødre. Albummet udkommer i efteråret 2019 i forbindelse med Europa turnéen.