Live Music Odense

Marvelous Mosell

Det er blevet tid til at få luftet det pangfarvede tracksuit, det iskolde kinametal og ikke mindst de helt hurtige discobriller!

Retrorapperen Marvelous Mosell og hans tro væbner DJ Tue Track, melder sig endnu en gang klar til at indtage landets spillesteder med masser af nostalgisk tidslommerap og forbudte dansetrin!

Debutalbummet, ’Magisk, Mytisk, Mageløst’ kom tilbage i efteråret 2017, og siden da har makkerparret danset sig igennem landets spillesteder og festivaller, hvor både anmeldere og publikum har mødt dem med en sand stjerneregn.

Sidste gang den sprængfarlige duo var på landevejen, røg billetterne hurtigere end du kan nå at sige Antikommerciel Massappel! Men til november har du igen chancen for at opleve Den Bedste Danser live, når Marvelous Mosell og Tue Track endnu en gang sætter festen i gang.