Live Music Odense

motorique

Motorique debuterede i 2016 med singlen Surfer, som blev udgivet af Sound Of Copenhagen. Barometeret på P3, Bagerens Beatbox og Debut på P6 fik hurtigt øjnene op for singlen, der senere kom i fast rotation på P6 BEAT. Bandet er blevet rost af nationale og internationale musikmedier for sin tropiske, men dybsindige stil.

Motorique har siden udgivet sin debut-EP, Anatomy, og spillet en lang række shows på spillesteder og festivaller i hele landet. Bandet’s koncert på et udsolgt Pumpehuset i foråret modtog rosende anmeldelser. Kort efter spillede Motorique udsolgt som headliner på Huset i Magstræde og fortsatte herefter på Spot-festival med 2 koncerter, der blev fremhævet af både Soundvenue og Bands of Tomorrow som værende blandt de bedste på festivallen. Senest er Motorique blevet offentliggjort som et af de få danske navne på plakaten til by:Larm-festival 2019.

I slutningen af 2017 udgav Motorique singlen I Love to Start a War på Bitchslap Magazine, der med musikvideo af Jonas Bang (Mø, Blondage, Soleima) viser en mere hårdtslående og konfronterende side af bandets univers. Bandet har siden fulgt op med singlen John Rawls, der blev premieret på Noisey med en animeret musikvideo og fremhævet for sin særprægede politiske vinkel i teksten.