Live Music Odense

MORGENROCK BAAL AKUSTISK (udsolgt)

MORGENROCK INKL. BRUNCH

Helt eksklusivt til Morgenrock kan du for første gang opleve Baal i en akustisk koncertversion!

I 2019 er det 25 år siden medlemmerne i Baal mødtes for første gang. I 1994, midt imellem rasende grunge og snotnæset britpop, at sangeren Bjørn Fjæstad, guitaristen David Kampmann og pianisten Henrik Sten Melander mødtes i deres søgen efter deres egen musikalske identitet.

De begyndte med David Bowie-covers, men fandt hurtigt deres helt egen stil, og deres hjemmeproducerede debut-ep vakte allerede stor opmærksomhed og gjorde, at de blev nomineret som “månedens band” i Politiken.

Med deres særegne tekstunivers og ekspressive udtryk ramte de efterfølgende plet i første hug i 1996 med deres debutalbum ‘Sensorama’, der ifølge Gaffas 6-stjernede anmeldelse “udfordrede alle musikalske opdagelsesrejsende”.