Live Music Odense

ANNIKA AAKJÆR (UDSOLGT)

Jeg har spillet en masse solo de senere år, så meget at folk næsten kender mig bedst sådan. Derfor har det været fantastisk med en stor anlagt band forårs turne som forsætter henover sommeren. Men når når træerne smider deres blade vil jeg ud igen, men denne gang hverken som band eller helt alene, så med i bilen kommer min multiinstrumentalist ven Kasper Rasmussen. Med ham har jeg lyst til og mulighed for at prøve at vride lidt i mine sange og dykke lidt tilbage i mit katalog. Og ikke mindst spille de nyeste sange som folk slet ikke kender endnu. Håber at se mange af her derude.”

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes finurlige betragtninger fra hendes liv.

Annika Aakjær er en unik og utraditionel sanger, som har en scenepersonlighed, der evner at balancere det ufattelig triste med det tragisk og absurd-komiske i sin sangskrivning, der kan få publikum til både at grine og græde.

Annika Aakjær har udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes’erne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner’.