Live Music Odense

nyt blod #13 – det indre marked / lara / pony marshall

Kom med når vi åbner dørene til 13. udgave af NYT BLOD.
Denne aften med en storladen hybrid mellem apatisk croonerrock, eksperimenterende indie og alternativ pop.

Det Indre Marked
Det Indre Marked bevæger sig i et eksperimenterende indie rock-univers med psykedeliske undertoner.
Kærligheden til musikken kommer til udtryk i bandets legende stil, og deres gør-det-selv tilgang sikrer en fri og selvstændig atmosfære i musikken. Den poetiske dansksprogede vokal er melankolsk søgende og bakkes op af et moderne lydbillede med rockede guitarer, drømmende synths og en solid rytmesektion.
Bosat forskellige steder i landet er det rejsende band altid på farten, og siden udnævnelsen til Future Sound-deltager 2019 har flere fået øjnene op for bandets kvaliteter. Sangene fremføres selvsikkert og energisk live med fokus på at sætte en stærk stemning for publikum.
Lyt


Lara

Lara er et fynsk band bestående af fem medlemmer. Lara er et alternativt Pop-Rock band, hvor der til tider kan blive indblandet skæve elementer.
Forvent forvrængede guitarer, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader.
Visionen er altid at gøre sangene lettilgængelige for den gængse lytter, så alle kan finde en glæde ved at lytte til musikken.
Lara vil gerne levere mindeværdige koncerter for dem, der tager sig tid til at se koncerterne og der lægges en stor ære i at levere energiske koncerter,
som inddrager publikum i musikken.
Lara deltog i 2018-sæsonen for Emergenza-konkurrencen og endte med at vinde finalen for Syddanmark på Posten.
Lyt

Pony Marshall
Pony Marshall er lyden af moderne rock. Den aarhusianske kvintet med karismatiske Isak Ruiz i front, debuterede,
efter to år som studieprojekt, under SPOT Festival 2018 og siden da er det gået ekstremt hurtigt for det unge indieband.
En sommerturné udmundede i første singlen, ”No Chance”, hurtigt efterfulgt af en support turné med Go Go Berlin.
Pony Marshall afsluttede 2018 ved at udgive den storladne indie-skæring, ”Solitude”, som BandsofTormorrow mente: ”(…) for alvor udviser Pony Marshalls store potentiale.”
Foråret 2019 bød på endnu en supportturné med Go Go Berlin samt udgivelsen af bandets tredje single, ”Blur (We Lost It)”.
Bandets lyd folder sig ud som en storladen hybrid mellem apatisk croonerrock á la Iceage og poppede guitar-hooks, som dem Mew tidligere var.
Lyt

Husk Fri Entré for Residents og Studerende, samt Odense/Classic Fadøl til 30 kr hele aftenen.

20:00: Det Indre Marked
21:00: Lara
22:00: Pony Marshall