Live Music Odense

Metal Mekka præsenterer ‘Double Death Fest’

Intens aften i dødens tegn!

To af landets stærkeste metalnavne fra den brutale dødsmetal scene ryster grundvolden i Borgernes Hus, når det verdenskendte navn UNDERGANG og de lokale helte i ARSENIC ADDICT gæster SKRÆKFEST 2019 side om side med det super-atmosfæriske elektroniske Deep Ambient-projekt SECONDFACE.

Undergang (US/DK)
Det verdenskendte, Go’ morgen Danmark gæstende og ultra-afskyelige dødsmetal band UNDERGANG sikrer, at vores vej i graven bliver klammere end de flestes. Med bunker af anmelderroste lig i lasten dødens komme til Odense. Det bliver Tungt, beskidt og mere fængende end ebola; Undergang vil indhylle Musikbiblioteket gravstank og vellyd!

Arsenic Addict (DK)
Et af landets sværvægtere inden for dødsmetal leverede en kæberasler af en koncert under sidste års SKRÆKFEST. Som de levende døde, vender Arsenic Addict stærkt tilbage til årets udgave af SKRÆKFEST.

Secondface (DK)
Den super-atmosfæriske danske ambient / IDM kunstner SECONDFACE fortryller med ekstatiske lydlandskaber og vil skabe underskønne rammer der vil få dig til at glemme, at døden lurer om ethvert hjørne og dommedagsfesten snart påbegyndes!

Sving garnet, vis dine horn og byd døden velkommen!

Arrangementet er en del af Skrækfest 2019.

Billetpris: 30 kr. Billetter købes via odensebib.dk