Live Music Odense

JESSICA LAUREN’S NAGA 5 FEAT. TAMAR OSBORN (UK)

I samarbejde med Jazzhus Montmartre i København er det i sandhed en udsøgt fornøjelse at kunne præsentere Jessica Lauren’s Naga 5 featuring Tamar Osborn!

Lauren er én af de vigtigste skikkelser på UK jazz-scenen overhovedet. Hun er på det groveste blevet negligeret i forbindelse med opblomstringen af den ”nye” jazz-scene i UK. Lauren har i altoverskyggende grad inspireret og ført an i relation til denne nye scene og dette burde blive honoreret i langt højere grad end det er tilfældet.

Hun har i eget navn udgivet tre albums der er udgivet på en periode over 25 år. Senest udgav hun mesterværket Almería i 2018 og det er dette album hun kommer til Danmark med.

Udover Lauren skal en anden stor kvinde fra samme scene nævnes, nemlig Tamar Osborn fra bandet Collocutor. Osborn er ikke en fast del af Lauren’s Naga men vi har masseret lidt og fået Osborn til at lede slaget sammen med Lauren på disse to koncerter!