Live Music Odense

baest in-store

Vi ses til et helvede af en aften, når BAEST besøger Record Pusher på deres TORTOUR.

Der vil blive serveret øl, BAEST river et hul i biksen og så signeres der vinyler og merch herefter.

Aarhusianerne fra BEAST har på rekordtid etableret sig som et af landets mest lovende death metal-bands. Med to Gaffa-priser, dokumentarserien “Den Satans Familie” på DR3 (optaget på deres Europa turné med Decapitated) og massiv pressedækning i ryggen har BAEST fået hul igennem. De har spillet Europa tyndt med bands som Abbath, Hatebreed, Dying Fetus, Decapitated og bl.a. optrådt på festivalerne Summer Breeze, Tuska Rock, Ruhrpott Metal Meeting, Roskilde og COPENHELL.

Bandet har opnået alt dette ved at knokle benhårdt i dødsmetallens navn. De trækker masser af publikummer til deres energiske og dragende koncerter med nogle af de vildeste sceneoptrædener, der fås her til lands. Nu er tiden kommet til andet kapitel af en rejse, som startede for blot fire år siden i 2015.

Venenum er indspillet i Finland Studiet i Aarhus, mens mix og master er blevet til i Hop House Studio. Albummet viser bandets stærke inspiration fra den den svenske death metal-scene – men denne gang med en mere alsidig tilgang. Eksempelvis har bandet skævet til den tidlige Floridalyd, som bl.a. Morbid Angel og Death er kendt for, samt grooves fra britiske Bolt Thrower. Alt i alt er der tale om en samling nakkebrækkende dødsbaskere!

BAEST beskriver tilgangen til deres andet album således:

““Venenum” er en forlængelse af debuten “Dance Macabre”, hvor lytteren trækkes igennem vores eget personlige helvede. Konceptuelt opbygget omkring Dantes “Den guddommelige komedie!””