Live Music Odense

lui larsen #spoken 19

Spoken19 og Boogies har fornøjelsen af at tyvstarte festivalen med den lokale digter Lui Larsen, der bl.a. står bag de 16 nye digte, som skal udsmykke byens kommende letbane.

Da Lui Larsen blev student, tog han på den obligatoriske ‘find-dig-selv’ rejse ned gennem Europa, og det var ifølge Lui Larsen selv, ombord på et tog fra Paris til Amsterdam, han opdagede sin lyriske fascination. Med sprød musik, som soundtrack til det rejsende liv, begyndte ordene at strømme ud og sætningerne nærmest at danne sig selv. Siden har Lui Larsen arbejdet på sin digtsamling ‘Oktoberdage’, der kommer ud snarest muligt, og i 2018 blev han bedt om lyrisk at fortolke navnene på de togsæt, der skal køre på Odenses kommende letbane. Det er blevet til 16 nye digte i et kunstnerisk samarbejde med den aarhusianske billedkunstner Mormor. De 16 digte offentliggøres senere i 2019.

Vi skal heldigvis ikke vente så længe, og derfor kan du glæde dig til at opleve Lui Larsens lyriske univers, som ud over en snes nye digte hovedsageligt vil indeholde materiale fra Luis kommende digtsamling: ‘Oktoberdage’.

Præsenteres i samarbejde med Boogies.

Entré: Pay What You Want