Live Music Odense

Ex-Easter Island Head x Hannibal-Bach, Pop Up #2

I rodet og ruinerne efter weekendens Nycirkus festival stiller Ex-Easter Island Head op til en unik improvisationskoncert. Bandet vil spille sammen med videokunst og elektroniske lydflader af musiker og fotograf Hans Kristian Hannibal-Bach.

Hans Kristian Hannibal-Bach er en helt utrolig vigtig person for musiklivet i Odense. Både som fotograf, dokumentarist, koncertbooker og musiker. Han har længe ønsket at arbejde improvisatorisk med alle de videoer, kunstfotografier og lign. som han har samlet ind i løbet af mange år.

Derfor er det helt oplagt for os på Odense Musikbibliotek, at sammensætte et et møde mellem Ex-Easter Island Heads mere afdæmpede, smukke og meditative klangflader og Hannibal-Bachs fantastiske visuelle univers. Koncerten er en improvisation, der kommer til at foregå i al rodet og det smukke kaos efter weekendens Nycirkus Festival på Dynamo – Workspace for circus & performing arts

Døre: 14:00
Koncert: 14:30

Koncerten er gratis

Ex-Easter Island Heads besøg i Odense er venligst støttet af Snyk – genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst