Live Music Odense

SHE´S A SAILOR

She’s a Sailor slog i 2016 igennem med pophittet Beautiful, der sendte bandet i tung rotation på Danmarks største radiokanal (DR P4). Siden har bandet udgivet flere succesfulde singler og turneret på spillesteder og festivaler i hele landet.

I februar 2019 måned udkom She’s a Sailor med singlen You’re a Star, som er første udspil fra bandets kommende debutalbum.

Nummeret er en anderledes, storladen popproduktion med et dragende, psykedelisk touch. Singlen udkommer i forbindelse med en større Danmarksturné i februar som support for det legendariske band Baal (der spiller på Tobaksgaarden 1. november).

Samtidig er den en forsmag på, hvad man kan forvente af bandets debutalbum, der udkommer digitalt og på vinyl i efteråret 2019 i samarbejde med Iceberg Records. Albummet bliver spækket med autentisk indie-pop med kant og gode melodier, som er She’s a Sailors musikalske varemærke.

She’s a Sailor – aka viborgenserne Thomas Albrechtsen og Jesper Vindberg – samarbejder om kommende album med producer og guitarist Lars Skjærbæk (Tim Christensen, Carl Emil Petersen, Søren Huss, Michael Falch).