Live Music Odense

Mund de Carlo feat. Rune Højmark + Mariyah #Spoken19

Oplev en intim-koncert i en nytænkende konstellation med rapperen Mund de Carlo og guitaristen Rune Højmark. Tag med ind i et minimalistisk lydbillede, hvor levende ord og flows får nye udtryk omkring de sfæriske klangflader og den dragende akustiske stemning.

Mund de Carlo har flere anmelderroste album-udgivelser i bagagen, både som soloartist og som en del af duoerne Binær og Broer. Med særpræget flowteknik og stor sproglig nytænkning, formår han at sammensmelte form og indhold, uden at gå på kompromis med nogen af delene. Han vil til denne koncert plukke tekster fra hele bagkataloget.

Rune Højmark er en velrenommeret herre i det danske musikmiljø og har spillet med Hush, Tyrants and Kings, medvirket i en opera på pedal steel og turneret rundt i Europa af flere omgange. Til denne konstellation medbringer han sin el-guitar, sin akustiske guitar og sin pedal steel og lader klangfladerne smelte sammen med ordene på flotteste vis.

Præsenteres af Spoken19 i samarbejde med HCA Festivals og Studenterhus Odense, med støtte fra Statens Kunstfond og Odense Musikudvalg.

Entré:
Forsalg: 80 kr.
Dørsalg: 100 kr.
Student: 50 kr.