Live Music Odense

MOJO MAKERS

Mojo Makers giver et anderledes bud på hvordan blues og roots musikken kan lyde i dag. Med respekt og kærlighed til de gamle pionerer inden for genren har gruppen fundet deres eget udtryk og stil på plade, så vel som på scenen.

Det er ikke gået ubemærket hen i Tyskland. Med massiv airplay på 45 tyske radiostationer og top placering på German bestseller listen på Amazon og 5 ud af 6 stjerner i Blues News Germeny- som ellers kun bliver givet til folk som Buddy Guy og Eric Clapton, cementerer Mojo Makers med deres nye 3 plade ”Songs of the Sirens” at de igen kan få tyskerne op af stolene med deres musik!

Medlemmerne i Mojo Makers kommer alle fra København hvor de startede med at spille på den lille blues club Mojo i Løngangsstræde. Der fandt de deres stil via de mange jobs de spillede. Kasper Osman fortæller: ”De numre der ikke fungerede live blev ikke spillet igen på Mojo og kom i sidste ende ikke med på plade”.

Mojo Makers er af engelske anmeldere blevet betegnet som ”The New Wave” inden for Skandinavisk blues.

Mojo Makers spiller virkelig godt. Kasper Osman har en af de bedste rock stemmer jeg har hørt længe!”.

Alex Nyborg Madsen -P4 Danmarks Radio