Live Music Odense

DUSTBOWL REVIVAL (US)

Den 27. november 2018 leverede bandet en uforglemmelig koncert på Dexter. Sjældent har man set et så velspillende og oplagt band levere deres mix af new Orleans funk, bluegrass, soul, pre-war blues med et så underholdende resultat.

I sangerne Zach Lupetin og Liz Beebe har Dustbowl Revival 2 perfekte frontfigurer, og med et band, der rummer både blæser- og bluegrassbesætning, er der rig mulighed for at lege med genrerne.

Dustbowl Revival startede som et “rent” bluegrassband, som efter indtagelsen af et skud soul og nogle funky grooves har fundet deres helt eget udtryk.

AWARDED BEST LIVE BAND IN LA!

“In a city like Los Angeles, home to musical stars in nearly every known genre, handing out the Best Live Band title is not easy. But the free-thinking local collective Dustbowl Revival’s upbeat, old-school, All-American sonic safaris exemplify everything shows should be: hot, spontaneous, engaging and, best of all, a pleasure to hear. ”

-LA WEEKLY

“…a great band…whose Americana swing was so fun I went back to see them again the next day.”
Rob Sheffield, in Rolling Stone