Live Music Odense

CHRIS GREY & THE BLUESPAND

Mere end 2,5 millioner views på Facebook og mere end 100.000 på Youtube!

Det er astronomiske tal – men ikke desto mindre tal på hvor mange gange Chris Grey & The BlueSpand’s sang ”Mammas Mammalaid” har været vist.

Når man hører sangen og ser videoen får man straks en funky smag i munden. Sådan er det gået for masser af kiggere / lyttere – og det har resulteret i mange forespørgsler og koncerter i udlandet i den seneste tid.

Nu er Chris Grey & The BlueSpand klar til at indtage de danske spillesteder med deres helt egen opskrift på funky soul, blues og rock:
Man tager en stor Spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med en tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand!

Bandet er mere end “Mammas Mammalaid” – for siden har de lavet endnu mere succes; ”Grab’m by the elbow” har mere end 1 million visninger og sammen med numrene ”Golden Tower”, ”Mammas Mammalaid” og ”Beat around the Bush” har Chris Grey & The BlueSpand genereret over 5 millioner visninger.

Det er gennemmusikalsk og svingende!