Live Music Odense

tv-2 + folkeklubben

Danmarks lykkeligste orkester besøger Danmarks smukkeste spillested, til en unik dobbeltkoncert med de eminent dygtige musikere fra Folkeklubben. Glæd dig til en smuk sommeraften i Den Fynske Landsby den 16. august 2019.

TV-2 har, efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den legendariske producer Greg Walsh, og samtidig indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.

En af titlerne på det nye album er: “Er vi glade eller hva” – og rejser spørgsmålet: Er vi der hvor vi forestiller os vi skulle være? Hvis ikke hvorfor så? Og hvordan kommer vi videre?

Som altid er ambitionsniveauet hos Steffen Brandt & Co. Skyhøjt, og publikum kan se frem til en aften i Den Fynske Landsby, hvor både de store temaer og de små ting i livet er på sætlisten – pakket ind i bandets enestående musikalitet og uforlignelige bagkatalog af hits.

Folkeklubben
På samme aften kan du opleve et af landets dygtigste liveorkestre, når trioen fra Folkeklubben byder på både gamle klassikere og materiale fra deres helt nye og ekstremt anmelderroste album, “Sort Tulipan”.

Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Gruppen har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre, og når trioen går på scenen i Den Fynske Landsby er det med et imponerende bagkatalog i ryggen, der bl.a. tæller udgivelserne ’Nye Tider’ (2013), ’Danmarksfilm’ (2014) og ’Slå Flint!’ (2016).

Med sange som ’Fedterøv’, ’For Pengene’, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’ samt ’Men Ikke Endnu En Vinter’ og ’Flammende Hjerter’ fra det nye udspil – som allerede er blevet spillet flittigt i radioer landet over – er der lagt op til et poetisk rockbrag.