Live Music Odense

Tårn

Kærlighed er blevet kastet i grams efter TÅRN de seneste år, hvor de har etableret sig som et af de mest omtalte nye navne på den danske scene.

Det fynske band har på blot tre år formået at udgive to anmelderroste album ‘Ud Ad Mit Vindue’ og ‘Velkommen Indenfor’ og med forsanger Erik Apollo i front, er de blevet kendt, som et band der tryllebinder publikum med sange, som er lavet af et stof, der kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke.

Nu er de klar til at tage hul på 2019 med ny musik og annonceringen af en større efterårsturné. Første udspil er singlen ’Farver og Vanvid’ og en EP ventes ude i maj.

Det nye materiale er skabt med afsæt i de stadier, vi går igennem, fra vi overgiver os til forelskelsen, til bruddet, sorgen, og til vi igen er helet og klar til overgivelsen. En cirkulær bevægelse. Som en kærlighedens fugl Phøniks.

”Kærligheden er i forandring. Ikke bare i mig, men i verden omkring mig. Jeg har brugt meget tid på at begribe kærligheden som en kraft og som overlevelses-mekanisme. Udspringet til de nye sange er et brud, og hele den proces, der følger efter. Fortællingen slutter – og begynder – der hvor ringen er sluttet, og jeg har et åbent hjerte igen”, fortæller Erik Apollo.

Foto: Zuhal Kocan

Special Guest: Nicolai Noas dybe vokal er for nogle bedst kendt fra Magnolia Shoals storladne rockunivers.

Nicolai Noa er nu gået solo under eget navn, og er netop ved at lægge sidste hand på sin dansksprogede debut-EP, ‘Gælden’, som udkommer til foraret. Selvom mørket stadig lurer, er lydbilledet lettere og mere poppet. Omkvædene er fængende og teksterne bittersøde. Med en selv- og samfundskritisk tone bliver hverdagssituationer til sørgmodige hits med et ligefremt udtryk.
Hans nye udtryk formår på samme tid at være følsomt og legende. Melankolsk og medrivende. Han fremstar som sin egen, og er et frisk pust af lyd og ikke mindst lyrik på den dansksprogede musikscene.
At opleve Nicolai Noa live med band er en intens, poetisk og meget energisk oplevelse.