Live Music Odense

Sushi x Købe (NO)

Sushi x Kobe lagde Roskilde Festival ned og nu kommer de forbi Studenterhus Odense den 20. sep til et brag af en natkoncert!

BILLETPRIS: 80 / 100 kr (studerende / ikke studerende)
BILLETTER HER: bit.ly/2Yv2b0G

Meget er sket, siden Kristoffer Uthaug og Emir Hindic mødtes første gang i 2013, opdagede en fælles smag for japansk mad og Atlanta-rap og besluttede at danne den rapkæftede rapduo Sushi x Kobe.

De to rappere fra Bergen i Norge er blevet en komet på den norske urbanscene. Med energiske beats og lejlighedsvis rå tekster er Sushi og Kobe blevet nogle af de mest fremtrædende kunstnere inden for deres felt i hjemlandet (både sammen og hver for sig).

Halvvejs gennem deres 20’ere har Bergen-duoen har nået en kreativ platform, hvor alt bare spiller for dem.

2018-albummet Døden lever lengst er fuld af hårde, hoppende og dansable lyde, og det inviterer lytteren ind i en lydmæssigt udfordrende oplevelse. Albummet er fyldt med refleksioner fra et ungt liv, som sikkert stadig føles som en evighed. Det er blevet kaldt “en kompromissløs finger til resten av rap-Norge”.