Live Music Odense

THE WARLOCKS + THE STEVENSON RANCH DAVIDIANS (US)

The Warlocks fra Los Angeles. har netop udgivet stærkt nyt album “Mean Machine Music” med dyster Psychedelic Space Rock

Søndag den 1. september kan du opleve psychrockerne The Warlocks  i selskab med deres musikalsk beslægtede landsmænd i The Stevenson Ranch Davidians.

(ps. Fri entré for studerende ved forevisning af gyldigt studiekort.)

Los Angeles-baserede The Warlocks med Bobby Hecksher i front har siden 1999 skabt en ubarmhjertig og hypnotiserende lydmur som et sammenstød mellem klassisk psychedelia, krautrock og Velvet Underground-inspireret rock’n’roll.

Er du til psykedelisk rock, kan det anbefales at lade sig forføre af dette sejlivede psych-orkester og deres støj univers.

The Stevenson Ranch Davidians blev stiftet tilbage i 2006 af sanger og sangskriver Dwayne Seagraves, og har lige siden ladet sig inspirere af tidsløs 60’er psychrock, folk og tidlig amerikansk rootsmusik.

Bandets sidste udgivelse er ‘Amerikana’ fra 2017, der med en eklektisk samling af sange forsøger at afmystificere den menneskelige ånd og vores mærkværdige og magiske rejser gennem livet. I den seneste tid har The Stevenson Ranch Davidians arbejdet på nyt materiale, som vi uden tvivl får lov af høre, når de gæster Posten.

Bandets sidste udgivelse er ‘Amerikana’ fra 2017, der med en eklektisk samling af sange forsøger at afmystificere den menneskelige ånd og vores mærkværdige og magiske rejser gennem livet. I den seneste tid har The Stevenson Ranch Davidians arbejdet på nyt materiale, som vi uden tvivl får lov af høre, når de gæster Posten.