Live Music Odense

THOMAS HASS QUARTET

Med sig har han sine to gamle kollegaer fra deres debuterende og prisvindende kvintet “Page One” nemlig Lennart Ginman og Thomas Blachman. På klaver er det et længe ønsket samarbejde som endelig realiseres nemlig ingen mindre end sveriges store pianist, Lars Jansson som er kendt for sit sublime spil, smukke kompositioner og arrangementer for bl.a. bigband.

Gruppen går i studiet i december 2018 for at indspille kompositioner af Thomas Hass og resultatet skulle gerne være tilgængeligt senest februar 2019 under titlen “WEST”.
Planen er at orkesteret resten af 2019 vil spille udvalgte koncerter rundt i landet.

Om Thomas Hass saxofonspil skrev Boris Rabinowitch i forbindelse med hans seneste udgivelse “Lotus Energy” fra 2013: “Det lyser ud af disse optagelser hvilken begavet og ikke mindst personlig musiker saxofonisten Thomas Hass har udviklet sig til ̈ og Niels Overgård fra jazzbloggen “Jazznyt” skrev fra en live koncert under Cph. Jazzfestival 2018:

“En rigtig fed oplevelse hvor Thomas Hass atter understregede at han er en af vores helt store tenorsaxofonister”.

Man kan forvente stemningsfuld musik sprudlende af kreativt og overskud både i kompositionerne såvel som i improvisationerne når de fire garvede herrer åbner for de musikalske sluser.