Live Music Odense

BLUES CARAVAN feat. INA FORSMAN (FI)

Det finske stjerneskud Ina Forsman har nogen erfaring i Blues Caravan-sammenhæng, idet hun allerede i 2016 var en del af turnépakken.

Hun albumdebuterede samme år med albummet “Ina Forsman” og senest “Been Meaning To Tell You” her fra 2019.

Ally Venable fra Texas er heller ikke ubekendt med Blues Caravan. På dele af 2018-turnéen har hun nemlig taget Vanja Skys plads ved siden af Mike Zito og Bernard Allison. Den unge bluesrock-sangerinde og -guitarist albumdebuterede med sit Ally Venable Band i 2016 med No glass shoes og fulgte det op i april i år med Puppet show.

Katarina Pejak stammer fra Serbien, men deler nu sin tid mellem Beograd og Nashville, Tennessee. Hun har udsendt tre album i hjemlandet: Perfume & luck (2010), First hand stories (2012) og Old, new, borrowed and blues (2016). Et fjerde album er undervejs med indspilninger fra Nashville. Katarina Pejak synger og spiller klaver og nævner Tom Waits, Bessie Smith, Norah Jones og Otis Spann som inspirationskilder.