Live Music Odense

UHØRT – Hørslev / Mechlenburg #Spoken19

Oplev digter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg i samklang, når de lader poesi og musik danne helt nye konstellationer af data. Sammen har de to kunstnere skabt et undersøgende musikalsk univers, hvor pop og poesi eksisterer og eksperimenterer side om side. Oplev den EP-aktuelle poetiske popduo på Spoken19.

Her smelter musik og ord sammen til en unik oplevelse, hvor vilde kærlighedserklæringer og hverdagspoesi lader musikken tale og sproget synge.

ENTRÉ: Forsalg: 100 kr. Dør: 125 kr. Studerende: 75 kr.

Normalt skriver Lone Hørslev bøger, mens Jesper Mechlenburg er filmkomponist. Jesper har med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, som vi ikke har set lignende før i Danmark. Sangene er både pop og poesi. De er undersøgelser af sprogets særlige musik og musikkens muligheder og sprog. Her mødes følsomme, hviskende kærlighedserklæringer med fængende refræner og hverdagspoetiske betragtninger. Digtene kredser om længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om elefanter og magi, drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære. Det skæve i det almindelige. Og det fjerlette i det allermest tunge.

Duoens debutalbummet udkom den 29/8 2016 og Politikens Kim Skotte kvitterede med hele 5 hjerter efter UHØRTs optræden på Louisiana. GAFFA har efterfølgende kvitteret med en 5 ***** stjernet anmeldelse og taler om: ”sød spoken wordsynergi” og kalder Lone Hørslev for ”en af Danmarks mest musikalske forfattere”.

Duoen udgav i efteråret 2018 en ny kombineret digtsamling og album, der har fået flotte ord med på vejen. Der er næring til både hoved og krop, når UHØRT giver koncert. Live er duoen udvidet med Søren Bigum på guitar og kor.

Lone Hørslev Lone (1974) er forfatter, digter og musiker, som debuterede med digtsamlingen “Tak” i 2001. I alt har hun skrevet fem digtsamlinger og fire romaner, senest romanen “Dyrets år” fra 2014. Hun har modtaget en række priser for sit forfatterskab, blandt andet Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og Akademiets Beatricepris.

Jesper Mechlenburg Jesper (1972) er komponist, sanger og sangskriver og hans musiske evner spænder bredt lige fra pop til rock. Han har blandt andet vundet en Grammy award for Bedste Børne Album i 2006, og har gennem sin karriere arbejdet sammen med blandt andre Yahya Hassan, Søren Huus og Kristian Leth.