Live Music Odense

Triple koncert – Caper Clowns // Pet the Camel // The Mommyheads (US)

Caper Clowns spiller indie-pop-rock De har udgivet to albums, nemlig The Buca Bus (2016) og A Salty Taste To The Lake (2018).

Sangene Pockets, The Way I Dream, Sacre Bleu og Kissing Daylight fra albummet, har fået en masse airplay på DR`s radiokanaler (P4 og P5) – derudover er der en masse netradioer i ind- og udlandet, som spiller Caper Clowns sange.

Pet The Camel
Pet The Camel (tidl. Midlands) spiller disco-funk-pop– eller de spiller i hvert fald pop! Vel at bemærke, den slags catchy popmusik, som er helt umulig at sidde stille til.

Pet The Camel er flere gange blevet beskrevet som en blanding af det nyere Daft Punk og det ældre Maroon 5 – tilsat en smule Bruno Mars og et stænk af Lukas Graham J

The Mommyheads
Bandet er Adam Elk’s hjertebarn, som stadig var i gymnasiet, da de to første Mommyheads records – 1988’s Magumbo eatpie og 1989’s Acorn – blev udgivet.

Gennem deres første årti som et band, The Mommyheads sat udgav de via Fang Records, Simple Machines, Dromedar Records, Dot Dot Dash Records, og, i 1997, en selvstændige LP på Geffen Records. I løbet af den tid flyttede de også fra NYC til San Francisco og gennemgik en række lineupændringer.