Live Music Odense

Steffen Jungersen – ‘Mig & Lemmy’ + Motörizer

Talk/koncert m. Steffen Jungersen & Motörizer.

I samarbejde med Jakob Nielsen, manden bag Amo Musicam, har vi inviteret Steffen Jungersen fortælle om sin kærlighedserklæring til rock’n’roll, som er fyldt med erindringer og anekdoter om – selvfølgelig – Lemmy og Motörhead, men også om hårdrock eksplosionen sidst i 1970’erne og op gennem firserne og videre. Et par musikeksempler eller ti sparker sig også ind undervejs.

For alle, der elsker den hårde rock, det gode rock’n’roll liv og minderne og myterne fra dengang. Hvad enten man er gammel nok til selv at have været med eller bare gerne vil høre, hvordan det var dengang, rock’n’roll legenderne stadig var forholdsvis unge.

Efter fordraget m. Steffen Jungersen spiller Motörizer op med alle de fede Motörhead sange og med Steffen som gæstevokalist i et par numre.

Pris: 100 kr
Tid: 20:00
Dato: 7/9/2019

Billetten giver både adgang til fordraget og koncerten m. Motörizer efterfølgende.