Live Music Odense

Sebastian 70 år – Hyldestkoncert med DUO

Sebastian fylder 70 år. I anledning af dette fejrer Danmarks Underholdningsorkester i samarbejde med Sebastians musikforlag Edition Wilhelm Hansen hans liv og karriere med et brag af en hyldestkoncert.

Hyldestkoncerten starter i Aarhus d. 8 september, og drager derefter videre til byerne Aalborg, Sønderborg, København og slutter i Odense.

Foruden Danmarks Underholdningsorkester og Sebastian selv vil koncertprogrammet bestå af solisterne Kwamie Liv, Sara Grabow, Susanne Elmark og Kristian Boland, som vil fremføre og fortolke Sebastians betydningsfulde sange. Hver solist er blevet udvalgt på baggrund af deres relation til Sebastian, og koncertens formidlingsform vil være deres fortællinger om det musikalske samarbejde samt Sebastians betydning for dem. Samtidig bindes koncerten sammen med fortællinger fra hans mange forestillinger, også heriblandt hans datter Sara Grabow, som vil invitere ham på scenen og synge et par sange for sin far.

”Sebastian har i mere end 50 år været en markant skikkelse i dansk musik og kultur. Med mere end 2.000 koncerter og godt 2,5 millioner solgte plader er han er én af Danmarks største nulevende sangskrivere, og de fleste danskere har med garanti oplevet Sebastians sange eller musicals. Derfor er Danmarks Underholdningsorkester utroligt glade for, at vi sammen med publikum kan være med til at fejre og hylde Sebastian rundt i hele landet”, udtaler direktør for Danmarks Underholdningsorkester Andreas Vetö.