Live Music Odense

Helgi Jonsson (IS)

Islandske Helgi Jonsson spiller netop nu for fulde huse med Tina Dickow på hendes turné med albummet ‘Fastland’, som Helgi har produceret, ligesom han har gjort det med Dickows foregående tre albums.

Nu annoncerer han, at hans eget femte studiealbum ‘Intelligentle’ udkommer d. 15. marts, og at han spiller de fire største danske byer i eget navn i september. Islændingen med den store stemme spiller selv på klaver, guitar og trækbasun, og med sig ved koncerterne har han Tina Dickow på vokal, guitar, trommer og “lyde”.

“Vederkvægende vellyd”, skrev Gaffa i sin 5-stjernede anmeldelse af Helgi Jonsson sidste koncert i Aarhus.

Fra det kommende album kan man allerede nu se en storslået video til sangen ‘Lofa Mér’, og i dag udkommer video til sangen ‘Hundred Miles’. Begge med stærk brug af den islandske natur, som også gennemtrænger Jonssons musik.