Live Music Odense

Svart Dalia #Spoken19

Det skandinaviske band Svart Dalia besøger Spoken19 med svensk poesi og jazzede elektroniske klangflader fra deres aktuelle debut EP “Nya Sekunder”.

Svart Dalia er en trio bestående af den svenske digter og sangerinde Julia Werup, den norske sanger og sangskriver Marte Schau og den danske musiker og komponist Thomas Hass. Gruppen eksperimenterer inden for elektronisk musik og jazz med fokus på musikkens evne til at levendegøre livets spil mellem de dybeste afgrunde og de letteste, lyserøde skyer. I digtsamlingen “Ensomme mænds død”, skrevet af Julia Werup, spænder disse følelser af liv vidt og kolliderer i mødet med hinanden. Ordene vækkes til live mellem orkestrale stryger-melodier til elektroniske toner i et let jazzet univers. Med andre ord, er der ingen grænser for, hvor supertrioen Svart Dalias musik kan tage dig hen.

https://www.facebook.com/events/1091039687750592/ Kom og tag pulsen på, hvad der sker på den skandinaviske poesi-, og musikscene, når Svart Dalia fremfører deres vibrerende nordiske værker på Spoken19.