Live Music Odense

Ricarda Cometa (ARG/PER)

Ricarda Cometa er en underfundig duo fra Argentina/Peru der spiller en art dekonstrueret rockmusik. Det laborerende band udgav i 2018 deres andet album, hvilket endte på en flot 9. plads hos Momentum Musiks booker da 2018s bedste plader skulle gøres op. Derfor er det med rungende røst og rank ryg, at vi præsenterer denne koldbøtte af en vindskæv og eksperimenterende udladning af modsatrettede strømninger d. 21 sept.

Alt, hvad du troede du vidste om rock bliver her vendt på hovedet og du vil uden tvivl opdage, at rock kan være rigtig mange andre ting end, hvad vi konventionelt forstår ved dén term! Tænk rock vævet ind og ud af math-rock, afrikansk-, latinamerikansk og asiatik rituel musik og så har du nogenlunde en adækvat beskrivelse af Ricarda Cometa.

Alt, hvad du troede du vidste om rock bliver her vendt på hovedet og du vil uden tvivl opdage, at rock kan være rigtig mange andre ting end, hvad vi konventionelt forstår ved dén term! Tænk rock vævet ind og ud af math-rock, afrikansk-, latinamerikansk og asiatik rituel musik og så har du nogenlunde en adækvat beskrivelse af Ricarda Cometa.

https://ricarda-cometa.bandcamp.com/