Live Music Odense

ANALOGIK & LOS KAMER (MEX)

Analogik har spillet verden over, og nogle af højdepunkterne tæller blandt andet Glastonbury festival, Fusion festival og Roskilde festival som de flere gange har gæstet.

De er kendt for at lave en fest, på deres helt specielle og meget laid back måde. Som altid har analogik haft inspirationen ude i verden og har blandet et væld af genrer.
Gennem tiden har de været præget af balkan, swing, etiopisk jazz, cowboy musik, sømandsmusik, indisk musik, bossanova og meget mere – og næsten altid med et twist af hiphop.

Deres nye plade “Havnens Perle” er på mange måder mere stille end nogle af de foregående udgivelser, og næsten alle numrene, med nogle få undtagelser, trækker tråde til viser på den ene eller anden måde – dog med et skvat hiphop, inspiration fra hele verden og elektroniske produktioner.

Medlemmerne i Analogik tæller Asger Strandby (keys), også kendt som doktor lazer og producer i gruppen Khalazer. Derudover er der Jesper Kobberø (guitar, sav m.m.), Theis Bror (Saxofoner) og Magnus Damgaard (bas, tuba, synths m.m.). På pladen er der også adskillige gæstemusikere på percussion, vibrafonette, violin og andet.