Live Music Odense

Mer’ Musiker m. Laust Sonne // The Minds Of 99

Royal Beer og Tak Rock præsentere en podcastserie “Mer’ Musiker” som tager dig helt med ind i musikerens værksted og giver dig historierne bag sangskrivningen og de bedste anekdoter fra landevejene. Laust Sonne, trommeslager i D-A-D og solist, har rigelig med erfaring i begge dele, og senest har han også været radiovært på P6 Beat.

Nu er han podcastværten, der i en ny serie besøger forskellige danske musikere i øvelokalet eller backstagerummet. Eller direkte på scenen! Det sidste kan du opleve, når Laust inviterer kollegaerne fra The Minds of 99 med på scenen til en snak om rockstjernelivet – musiker til musiker.

Her vil Laust Sonne hylde livemusikken og dens performere. Sammen med The Minds of 99 tager han publikum og lytterne med “on tour” og krydrer hele turen med historier fra ind- og udland.

Vi ses på Anarkist – Beer & Food Lab