Live Music Odense

johnny cash band at san quentin tour ’19

”At San Quentin” fra 1969 anses som et af musikhistoriens mest betydningsfulde albums, og ikke mindst for Johnny Cash betød det et gennembrud til den helt store scene. Derfor er det ikke uden grund, at Johnny Cash Band lader ”At San Quentin” være omdrejningspunkt for deres koncerter i 2019

– netop 50 år efter, at pladen blev optaget i San Quentin fængslet.

Johnny Cash Band er et erfaren band, der med stor respekt og kærlighed til ”The Man in Black” og hans musik, påtager sig opgaven at holde musikken i live. Deres koncerter bærer præg af et stort engagement og forståelse for musikken, og de giver publikum en autentisk oplevelse i fortolkningen af Mr. Cash.

Bandet leverer nærvær, nerve, gode anekdoter og ikke mindst genkendelsens glæde, når de fremfører en perlerække af Johnny Cash’ mest kendte sange, her i blandt ”A Boy named Sue”, ”San Quentin”, ”Ring of Fire” og ”I Walk The Line”.