Live Music Odense

Who Killed Bambi x Katinka Bjerregaard #Spoken19

Til Spoken19 vil Studenterhuset lægge scene til en enestående koncertoplevelse, når Katinka Bjerregaard Offentlig optræder sammen med strygerensemblet Who Killed Bambi med numre fra sangerindens bagkatalog, unikt arrangeret til denne koncert.

Siden bandet Katinka udkom med debutalbummet ‘Vi er ikke kønne nok til at danse’, har de været en favorit blandt både kritikere, radiolyttere og koncertgængere. I efteråret 2018 kom efterfølgeren ‘Vokseværk’, hvorfra singlen ‘2000 meter i frit fald’ kom i heftig rotation på de landsdækkende radiokanaler. Alle bandets tekster er på dansk og er bilag og udklip fra forsangeren Katinka Bjerregaards egne dagbøger. De rummer alle en hudløs ærlighed, de varierer fra det fandenivoldske til at vise styrken i det skrøbelige, og dette gør Katinka Bjerregaard til en af de vigtigste, særegne stemmer i dansk musik. Til deres koncerter skråler det tændte publikum altid højt med på hitsangene, men til denne koncert vil vi skabe rum for at opleve sangene på nye måder, helt nedskrabet og med fokus på de stærke tekster.

Violinist Mette Dahl Kristensen fra Who Killed Bambi vil arrangere Katinkas sange til koncerten. Hun er ensemblets primære arrangør, og har tidligere arrangeret sange for prominente navne som Steffen Brandt, Søren Huss, Pernille Rosendahl og Mikael Simpson. Who Killed Bambi er kendt for deres nysgerrige, musikalske drive og en iver efter at eksperimentere med og søge nye grænser for de etablerede musikgenrer. De har senest spillet en yderst vellykket koncert på årets SPOT-festival med den svenske eksperimentelle sangerinde Jenny Wilson.

Der er lagt i støbeskeen til en på opleveren, når Katinka Bjerregaards utrolige tekstkorpus smedes sammen med Who Killed Bambis musikalske nysgerrighed, og resultatet kan opleves som enestående koncert på Studenterhuset til Spoken19.